Barwasser

Due Cox

Wedstrijdverslag

Uitstekend aanvalsspel levert Elinkwijk winst op tegen Rapid

Rapid kon het niet bolwerken tegen het aanvalsspel van de Utrechtenaren en kreeg de eerste nederlaag in de Kampioenscompetitie aan zijn broek. De Limburgers maakten een vermoeide indruk en speelden zonder veel overtuiging. In de match die eigenlijk maar in het laatste half uur voor de rust goed voetbal liet zien begon Rapid nog wel als sterkste team. Een afketsende bal van de voet van Hanneman was het gelukkige moment van het eerste Elinkwijk doelpunt. Daarna kwam het spel goed op gang waarbij de snelheid en aanvalslust van de thuisploeg beter tot zijn recht kwam dan weinig fantasierijke en inefficiënte combinatie van de Rapid mannen. De 2-0 was het gevolg middels een vrije trap. Na rust misschien mede door de warmte een weinig verheffend spel met een beter Elinkwijk en een uitgeblust Kerkraads team.